12 temmuz pazar günü hepimizin tanidigi RWK takimi ile bir macimiz olacak. AFT ve H2 maci rahat maclardi, ama bu öyle olmayacak. Haritalar Zor, Rakip Güclü, iyi hazirlanmak gerek. Haritalari yarin aciklayacagim! Sizden Ricaam iyi calisip, bu macta güzel bir performans sergilememiz! Simdiden hepimize kolay gelsin!
RWK Train sunucusunda haritalar mevcuttur ve orda takilmanizda sakinca yoktur ;) Cut for you the match maps are on the RWK train server and we can train there
koca takimda acaba kac kisi bu konuya yeterince ilgi gösteriyor diye soruyorum kendime... RWK takimi gerek olmadigi halde takim halinde paso kasiyorlar, dün 4-5 saat beraberdim. Tabiki sizden sabahlara kadar oyun oynamanizi beklemiyorum, bekleyememde, ama techde oynayamiyorum, macda oynayamiyacagim, oynatmazlar deyip gecistirmeyin! Dört haritaya kasmak sizi asiyorsa, secin bi iki harita ve kasin, ama artik su maca ilgi gösterin!
bilgisayarım bozuldu klavye berbat halde yarına yaptıracam haritalar tech türü ise benden fazla bir şeyler beklemeyin tech e yatkın arkadaşlar maçda oynarsa daha iyi olacaktır ayrıca o canerin demiş olduğu server max 5 kişi alıyor bundan dolayı bizden o servera giren olmadı kendi serverimızda çalışsak daha iyi olacaktır ben geçen gecede aynı yere girmeye çalıştım max 0 kişi kabul ediliyordu..
thx gurbetci. rest.rwk have already said :p. I was on their server and whenever they have 2-3 seconds ahead lol. if we want to win maybe I should not played
cyrill you are not the only one who is 2-3 seconds behind them. Nearly all of us have the same problems, but if we invest time, everything is possible. For Example I played saturday at fireline 4-5 hours and I nearly got them. I dont expect of you to play 4-5 hours the same map, but it would be nice if you all could try to do your best