Uzun bir aradan sonra sizinle konuşmak güzel. Ben bir süredir (yaklaşık 1 senedir) Okulum ve derslerim yüzünden Trackmania ya vakit ayıramadım. W Klanına ben girdiğim zaman sadece 6 kişi vardı. Sanırım 2 seneden fazla oldu. Ve bu klanın iyi oyuncu olmak değil iyi insan olmak önemlidir maddesi benim bu klanda olmam sebebiydi. Geçenlerde bir e-mail aldım forumdan. W-Raptor üyeliğiniz silinmiştir diye. Hiçbir başka uyarı olmaksızın üyeliğim aktif olmadığım için silinmiş. Ben buna üzüldüm çünkü bu klanda uzun zamandır varım, oyunu oynamaya ilk başladığımdan itibaren başka klana gitmedim. Benim ilk ve tek klanım burasıydı. Bir ara sıralamalarda ilk 3bin e girdiğimde birçok teklif gelmişti gitmedim, burada başladım diye. Halada Nickimin önünde W tagı bulunuyor. Üyeliğimin bu şekilde (uyarı almadan) direk silinmesi beni şaşırttı.
Oyunu şu anda tekrar kurdum ve oynamaya başladım. W klan tagı bahsettiğim gibi hala ismimin önünde duruyor fakat kaldır derseniz kaldıracağım. Şu anda bu klana üyemiyim onu bile bilmiyorum. Sanırım klansız olarak devam edeceğim üyeliğim silindiğine göre.
Kendinize iyi bakın iyi yarışlar...