Arkadaşlar bak kaç kişi oldunuz maç teklifleri yapmaya başlayınız ord ler,efb ler tam sizlik şu an güçleriniz birbirine dek.takım havası solumak istiyorsunuz çaba sarfedin ben ilgilenememekteyim sunucu konusunda ben ve Gurbetçi yardımcı olur hadi göreyim sizi
2 posters
Maç teklifleri
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°1
Maç teklifleri
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
- Post n°2
Geri: Maç teklifleri
Çağatay demiş ki:Arkadaşlar bak kaç kişi oldunuz maç teklifleri yapmaya başlayınız ord ler,efb ler tam sizlik şu an güçleriniz birbirine dek.takım havası solumak istiyorsunuz çaba sarfedin ben ilgilenememekteyim sunucu konusunda ben ve Gurbetçi yardımcı olur hadi göreyim sizi
abicigim, benimde bugün sabah calisakene bi takimnan Mac yapalim diye düsündüm ve simdi foruma mesaj atayim dedim, baktim kafamiz ayni calisiyormus
Rakip olarak EFB, ORD, Efes, Neon ve Allstar takimlarini düsündüm
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
- Post n°4
önce kücük klanlarla yapip, tercübe kazandiktan sonra ihsallah oda olur iso
Çağatay- Admin
- Post n°6
İcraat gorelım arkadaslar ben yarısamam ama ıyı bır ekıbımız var ıyı sonucları rahatlıkla alırsınız...
Misafir- Misafir
- Post n°7
hmm abı o zaman bn ilk tklifi ypmak istyrm br tkma tklf ypacagm takm ise ilk olarak als. eger sizde kabl edersnz tbyki
Misafir- Misafir
- Post n°8
abcgm srdm als. ama su 2-3 hafta dolularmıs neon ve frt ile macları varmıs baska takıma soryrm mesela :Ç efb :Ç
Çağatay- Admin
- Post n°9
Efb ile ord size göre hem çok arkadaşınız var oralarda...
Misafir- Misafir
- Post n°10
bze gremi :Ç onları dograrız bz abi yhafs :Ç nese grecegz bkalm bn teklifi yapaym ord ye ilk olarak oda olmassa efb