Sunucuyu gereksiz tartışmaların sarmış olmasından dolayı(Küfür,hakaret,rencide edici davranışlar)genele kapatmayı uygun buldum.Daha hoş bir ortam yaratabilmek için sunucuyu şifreli yaptım ve katılabilmek için şifre duyurusunu siteye üye olan herkesin görebileceği şekilde yayınladım.Umarım hoş bir ortam yaratabilirim olmassada sunucuyu kapatarım.Herkese iyi yarışlar...
+4
gurbetci
ßuRocK CaN
Willy
Çağatay
8 posters
Sunucuya katılabilme hakkında bilgi
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6688
- Post n°1
Sunucuya katılabilme hakkında bilgi
Misafir- Misafir
merhaba bn w+ ya katılmak istiom ben wb+ dayım yani alt klanınızda katılabilirmiyim
Willy- Mesaj Sayısı : 1
tecrübe değeri : 5863
- Post n°4
TAkıma katılabilme
İlk olarak ben Rst takımındaydım kapandıktan sonra W+ teamına katılmaya karar verdim.szde uyngun görürseniz takıma gireceğim.İİ günlerr :rendeer:
Çağatay- Admin
şu an için w klanına oyuncu almayı düşünmüyoruz ama wb klanına şartlarımız size uyarsa katilabiliriniz forumda ilgili bölümde şartlar ve tag bulunmakta.ilginiz için teşekkürlerWilly demiş ki:İlk olarak ben Rst takımındaydım kapandıktan sonra W+ teamına katılmaya karar verdim.szde uyngun görürseniz takıma gireceğim.İİ günlerr :rendeer:
Çağatay- Admin
Arkadaşlar Laptop umda sorunlar yaşamaktayım üzerinde 3 yıllık xp var ve delik deşik vaziyette çalışıyor.Sunucuda kendi kendine kopmalar oluyor (kesinlik ile ayak değil,arada bir ayak oluyor ama çoğunluk ile değil)Yeni bir huy çıktı xp kitlenmeye başladı....
ßuRocK CaN- Mesaj Sayısı : 191
Nerden : Oda Bilmiyor Nerden Olduğunu =S Ya Ç.Kale Kepez Ya İstanbul Ümraniye
Lakap : bark,BuRocK vs vs...
tecrübe değeri : 5973
nerde şifre bulamıyorum
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6250
hm...sunucuyu ortalikta yok hır
windowsu eski bi tarihe geri cevirmeyi düsündünmü? belkit o zaman sorunlar cözülür?
windowsu eski bi tarihe geri cevirmeyi düsündünmü? belkit o zaman sorunlar cözülür?
FıRaT :)- Mesaj Sayısı : 189
tecrübe değeri : 5997
kesin çözüm formatÇağatay demiş ki:Arkadaşlar Laptop umda sorunlar yaşamaktayım üzerinde 3 yıllık xp var ve delik deşik vaziyette çalışıyor.Sunucuda kendi kendine kopmalar oluyor (kesinlik ile ayak değil,arada bir ayak oluyor ama çoğunluk ile değil)Yeni bir huy çıktı xp kitlenmeye başladı....
Any- Mesaj Sayısı : 73
Lakap : Ŵ±
tecrübe değeri : 5823
Benimde geçenlerde sunucu ile bir sorunum olmuştu.2 gün girememiştim servera ama sağolsun gurbetçi yardım etti.Ama ondan önce söylemek istediğim bişey daha var.Sunucudan atılmadan önce oyunda tek MOD olarak Ligorin vardı ve o 2 günün ardından servera girdiğimde Ligorin'e sebebini sormuştum.O da bana kendisinin atmadığını söyledi.Ama ben olayın üstüne gittim.Olayın sonucunda Ligorin (Didem Abla)'ya bazı kısıtlamalar getirilmiş.Didem Abla'dan tekrar özür diliyorum =).Mümkünatı varsa Didem abla'ya uygulanan kısıtlamanın kaldırılmasını rica ediyorum.İyi Günler...
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6471
tşkler recep burdan takım arkadaşlarıma sesleniyorum elimden alınan kaptanlık geri verilsin res next özelliğini kullanmamı kısıtlamanız kalsa bile kaptanlığımı istiyorum
TurkGenC- Mesaj Sayısı : 1
tecrübe değeri : 5631
sizin klanınıza girmek istiyorum ama başvuru bölümü kapanmış yaklaşık 1.5 aydır girmeye çalışıyorum ve web sayfanızı yeni öğrendim yardımcı olabilirmisiniz
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6250
basvuru bölümü kapanmizsa, orda alim yok yaziyorsa, buraya yazmana gerek yokki ;)