BİZ V

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayattaki küçük mutluluklar

2 posters

Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi?

Anket

Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi?

[ 3 ]
    Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? I_vote_lcap43%Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? I_vote_rcap [43%] 
    [ 4 ]
    Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? I_vote_lcap57%Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? I_vote_rcap [57%] 

Toplam Oylar: 7
    muharrempasha
    muharrempasha

Lakap : sız
    tecrübe değeri : 6138

Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? Empty Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi?

Mesaj tarafından muharrempasha Cuma Mart 27 2009, 07:46

Evet millet cevabını bulamadığım 2 atasözünden 1.si bu cevaplarınızı alalım pls Very Happy
    Çağatay
    Çağatay
    Admin

tecrübe değeri : 6689

Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? Empty Geri: Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi?

Mesaj tarafından Çağatay Cuma Mart 27 2009, 07:49

eğer anlatacağın bir şey kalmamış ise tez getirir tamamen anlatacak şeylerin olmasına bağlı.Ben anlatacak ya da dinleyecek bir şey bulamadımmı soğuyorum resmen...
    muharrempasha
    muharrempasha

Lakap : sız
    tecrübe değeri : 6138

Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi? Empty Geri: Çok Muhabbet Tez Ayrılık Getirir mi?

Mesaj tarafından muharrempasha Cuma Mart 27 2009, 07:52

Çağatay demiş ki:eğer anlatacağın bir şey kalmamış ise tez getirir tamamen anlatacak şeylerin olmasına bağlı.Ben anlatacak ya da dinleyecek bir şey bulamadımmı soğuyorum resmen...

oylamayada katılalım pls Very Happy

ben anlatacak da yaşayacakda bir çok şey bulabiliyorum aslında. ben hiçbir zaman kendimi tam anlatabilmiş hissedemedim. o nedenle hiç susmam Smile
    Çağatay
    Çağatay
    Admin

Mesaj tarafından Çağatay Cuma Mart 27 2009, 07:55

muharrempasha demiş ki:
    Çağatay demiş ki:eğer anlatacağın bir şey kalmamış ise tez getirir tamamen anlatacak şeylerin olmasına bağlı.Ben anlatacak ya da dinleyecek bir şey bulamadımmı soğuyorum resmen...

oylamayada katılalım pls Very Happy

ben anlatacak da yaşayacakda bir çok şey bulabiliyorum aslında. ben hiçbir zaman kendimi tam anlatabilmiş hissedemedim. o nedenle hiç susmam Smile

konuşur ikende gördük seni Smile yazarken daha iyisin ama...
    Çağatay
    Çağatay
    Admin

Mesaj tarafından Çağatay Cuma Mart 27 2009, 07:58

hem evet hem hayır
    genel olarak oyum evet

Forum Saati Cuma Kas. 22 2024, 08:04