Siz Ankaradan bahsedin ben İstanbuldan
Bu arada herkes kendi yaşadığı yerin güzelliklerini anlatsın.Alın size tartışma konusu...
çok ayıpÇağatay demiş ki:Yazları Süreyyapaşa sahili cıvıl cıvıl insan kaynar akşamın her saati.Severim banklarda oturmayı gelene geçene bakmayı.
Belgrad ormanları gerçekten güzeldir kalabalık bir konvoy ile çimlere yayıldığımızda mangal kokuları,horon tepineleri,kahkaha dolu oyunlar güzel geçer İstanbul yazlarında....LigoriN demiş ki:kalabalığın nesi güzel harala gürele iiki bi denizin var deniz olmayan güzel bişi anlatda görelim
Konuyu saptırmayalım lütfen...LigoriN demiş ki:koşarken arabalara şemsiye saplamaya benzemez anlatmak
sebimu demiş ki:Çağatayın bahsettiği sahili biliyorum gerçekten çok güzel fakat bize uzak yakın olsa bende iner seyrederdim geleni geçeni
LigoriN demiş ki:deniz orman kalabalık
Çağatay demiş ki:Konuyu saptırmayalım lütfen...LigoriN demiş ki: şemsiyeci
Çağatay demiş ki:sebimu demiş ki:Çağatayın bahsettiği sahili biliyorum gerçekten çok güzel fakat bize uzak yakın olsa bende iner seyrederdim geleni geçeni
İnönü stadından denize indiğinizde denize sıfır çay bahçesi vardır.Her zaman normalden daha sert bir rüzgar ve akıntı vardır orada.Geçen gemiler eşliğinde,tatlı bir rüzgar ve sakin bir dalga sesi ile karışan sohbetler tadından doyulmaz çay lezzetleri bırakır damaklarda
sebimu demiş ki:Çağatay demiş ki:sebimu demiş ki:Çağatayın bahsettiği sahili biliyorum gerçekten çok güzel fakat bize uzak yakın olsa bende iner seyrederdim geleni geçeni
İnönü stadından denize indiğinizde denize sıfır çay bahçesi vardır.Her zaman normalden daha sert bir rüzgar ve akıntı vardır orada.Geçen gemiler eşliğinde,tatlı bir rüzgar ve sakin bir dalga sesi ile karışan sohbetler tadından doyulmaz çay lezzetleri bırakır damaklarda
evett süperdir orası dolmabahçe sarayının yanı değilmi