BİZ V

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayattaki küçük mutluluklar

Rengarenk uçurtma

Çağatay
    Çağatay
    Admin

tecrübe değeri : 6689

Rengarenk uçurtma Empty Rengarenk uçurtma

Mesaj tarafından Çağatay Ptsi Mart 16 2009, 17:41

Bugün yazasım var bazı gerçekleri.Herhalde rengarenk uçurtmayı görmemden dolayıdır.Yıllar yılı yaşayan ben,kalıplar üzerine kurulmuş bir hayat sürmüşümdür.İyi ol iyi yaşa,kötü ol belalar senin ile olsun. İnsanlar tarafından bize vadedilen neler oluyor diye baktığımda hep kalıplar üzerine kurulmuş kelimeler var.Kul ol,köle ol,iyi ol,büyüğüne saygılı ol,kurtuluşu bul.Bu kurtuluş nasıl bir kurtuluş?Cezası ve ödülü belli....Kurtuluş!?Bazıları için....
    Rengarenk uçurtmayı gördüm bugün,küçük bir tepede,çınar ağacının altında ipsiz bir uçurtma uçuyordu semada.Ben mutlu oldukça uçurtma kuyruğunu daha hızlı sallıyordu sağa ve sola.Ödülüm ceza ya da cennet,baktığımda, istediğim mutluluk....Neler yaratabileceğimi biliyorum ve bunları yaradan ile hesaplaştıktan sonraya saklamaya karar verdim,aksini istemedikçe tabi.
    Gerçekler;
    Mutluluk insanlarda değil,mutluluk kalıplarda değil,mutluluk sevdiklerinde de değil,mutluluk tam özgür olduğun zaman yarattıklarında...
    Selam rengarenk uçurtmam!!!

G.Ç.T...

Forum Saati Cuma Kas. 22 2024, 07:08