son zamanlarda fakelerden geçilmez olduk hergün oyuna giriyorum tanımadıgım bi kişiyle karşılaşıyorum yarım saat sorguya çekiyorum bi çözüm bulmak lazım bence böle olmucak gibi takım tagının kolaylıgındanmıdır bilemem ama değiştirme gibi bişeye gidilebilir bence :p tabi orjinalini bozmadan
5 posters
takım tagı
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6472
- Post n°1
takım tagı
kurshun-asker- Mesaj Sayısı : 405
Lakap : Uzaylı
tecrübe değeri : 6050
- Post n°2
Geri: takım tagı
isteen her takımın tagını blabilir sonuçta gerek deişime ama counlukl ne derse oyarım
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
- Post n°3
tagi degistirmiskene takimin isminidemi degistirsek?
v- dan sonra W+ olduk simdide alphabeden devam edersek X geliyor, arti ve eksi isaretlerinden sonrada = bu isaret gelir benim bildigim kadariyla
$w$0F0X=$fff$oNick$w$0F0=X
v- dan sonra W+ olduk simdide alphabeden devam edersek X geliyor, arti ve eksi isaretlerinden sonrada = bu isaret gelir benim bildigim kadariyla
$w$0F0X=$fff$oNick$w$0F0=X
Kaan.- Mesaj Sayısı : 147
tecrübe değeri : 6148
- Post n°4
wait me
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°5
LigoriN demiş ki:son zamanlarda fakelerden geçilmez olduk hergün oyuna giriyorum tanımadıgım bi kişiyle karşılaşıyorum yarım saat sorguya çekiyorum bi çözüm bulmak lazım bence böle olmucak gibi takım tagının kolaylıgındanmıdır bilemem ama değiştirme gibi bişeye gidilebilir bence :p tabi orjinalini bozmadan
Gurur duydum bu durumdan ama ne gibi bir engel olabilirki ? hem kadronun duyurusunu forumlarda yapmıştık sanırım.
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6472
- Post n°6
ya adamlar dinlemiyolar laftan anlamıyolar artı küfür ediyolar ben gurur duyamıyorum
- Post n°7
bugünkü olaylardan sonra, yeni öyle kolay kolay kopyalanamayacak bir tag güzel olur
tag yapa bildigini düsünen arkadaslar, güzel bi tag yapsinlar ve buraya resmini koysunlar, sonra takimca bi karar aliriz, olur demi?
tag yapa bildigini düsünen arkadaslar, güzel bi tag yapsinlar ve buraya resmini koysunlar, sonra takimca bi karar aliriz, olur demi?
Kaan.- Mesaj Sayısı : 147
tecrübe değeri : 6148
- Post n°8
ya w değilde vendetta yada v-for// gibilerinden bişeyler yapsak şimdi uğraşcam wait me
- Post n°9
tabi bide hepimizdeki orjinal oyunlardan faydalanip, takim avatarini avatar olarak kullanmaniz tavsiye edilir
https://ben-v.darkbb.com/372-tartyma-alany-f6/yeni-avatar-t168.htm
https://ben-v.darkbb.com/372-tartyma-alany-f6/yeni-avatar-t168.htm