Bu ufak dünyada o kadar kaybolmuş insan var ki.Mutluluğu arzulayıp mutsuz kalan.Sonrası yok olup giden.Hayatın akışına bırakıp kendini sadece günü çıkartmaya çalışırlar kaybolmuş insanlar.Selam sizlere bugünde zor bir gün başladı size.
3 posters
Kaybolmuş İnsanlar
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°1
Kaybolmuş İnsanlar
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6472
- Post n°2
Geri: Kaybolmuş İnsanlar
selam kaptan
Çağatay- Admin
- Post n°3
,
selam Dünyalı
selam Dünyalı
Çağatay- Admin
- Post n°4
Zorlama bir yazı
Ne üzerine yazmam gerektiğini bilmiyorum,aslında bugün kötü şeyler hakkında da yazmak istemiyorum.
Hiç bir insan kaybolmuş değildir bu dünyada.Yazdıklarımızın hepsi kendimizi avutmak üzerine kurulu.Bir gün bir güneş doğar çiçeklerle dolu olduğunu görürüz etrafımızın.Bunlarda mı varmış deriz etrafımızda.Filmin bir sahnesinde her şeyini kaybettiğine inanan bir insanı gün doğumuna yakın bir zamanda bahçenin denize kadar uzandığı bir yere çimlerin üzerine oturtturur adam,o insan huzur ile ölmek istemektedir.Güneş denize vurmaya başlarken kuşlar ötmeye,böcekler vızıldamaya başlar.Hayatın başlangıç sesi duymaya başladıkça adamın içine huzur dolmaya başlar.
Gerçekten bir parça huzur bulmak istiyor isek ,bir parça samimi bir göz ile hayata bakmayı deneyelim.
Hiç bir insan kaybolmuş değildir bu dünyada.Yazdıklarımızın hepsi kendimizi avutmak üzerine kurulu.Bir gün bir güneş doğar çiçeklerle dolu olduğunu görürüz etrafımızın.Bunlarda mı varmış deriz etrafımızda.Filmin bir sahnesinde her şeyini kaybettiğine inanan bir insanı gün doğumuna yakın bir zamanda bahçenin denize kadar uzandığı bir yere çimlerin üzerine oturtturur adam,o insan huzur ile ölmek istemektedir.Güneş denize vurmaya başlarken kuşlar ötmeye,böcekler vızıldamaya başlar.Hayatın başlangıç sesi duymaya başladıkça adamın içine huzur dolmaya başlar.
Gerçekten bir parça huzur bulmak istiyor isek ,bir parça samimi bir göz ile hayata bakmayı deneyelim.
Any- Mesaj Sayısı : 73
Lakap : Ŵ±
tecrübe değeri : 5824
- Post n°5
Ne kadar anlattıkların doğru olsa bile ben bunu kendimde göremiyorum.Hayatı sevmeyi,yaşamayı bilemeyen biri gibi hissediyorum kendimi.
Çağatay- Admin
- Post n°6
Aang demiş ki:Ne kadar anlattıkların doğru olsa bile ben bunu kendimde göremiyorum.Hayatı sevmeyi,yaşamayı bilemeyen biri gibi hissediyorum kendimi.
Recep gerçekten bu yaşta böyle düşünceler içinde olman güzel olduğu kadar hayret verici.Olgunlaşmaya başladıkça daha farklı algılamaya başlarsın.
- Post n°7
kaptan korkuyorum
Çağatay- Admin
- Post n°8
LigoriN demiş ki: kaptan korkuyorum
Sen tam müzelik olacaksın Cadu merak etme.30 yaşında nasıl bir çıtır olacağını merak ediyorum
Kararmış,kurumuş ve çatlak tabirleri üzerine konmaya başlar o yaşlarda.
Helede çıtırsan var yaaaa
- Post n°9
daha çok korkmaya başladım kaptan
Any- Mesaj Sayısı : 73
Lakap : Ŵ±
tecrübe değeri : 5824
- Post n°10
Korkam abla yanındayız <3
Çağatay- Admin
- Post n°11
korkun korkun herkes bu sıradan geçiyor,aradan yok sıradan...