3 posters
Cumartesi akşamı
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°1
Cumartesi akşamı
Cumartesi akşamı saat 10 da bir toplanalım bakalım kimlermişiz nelermişiz.
Misafir- Misafir
- Post n°2
Geri: Cumartesi akşamı
inş. gecen cumartesi degldr bu çnkü yoktm bn bu cumartesi ise glmye calsırım ama söz veremem
KOLA- Mesaj Sayısı : 241
tecrübe değeri : 6364
- Post n°3
Evet bu Cumartesi akşamı saat 10 da v- ler bir gelsin bakalım bir tanışalım.SoNHaiN demiş ki:inş. gecen cumartesi degldr bu çnkü yoktm bn bu cumartesi ise glmye calsırım ama söz veremem
Misafir- Misafir
- Post n°5
SoNHaiN demiş ki:ohhh bee tansacagz sfre ney vede nrde bulusacagz
+1
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°6
netleşince duyuru yapacağım heyecana gerek yok
Misafir- Misafir
- Post n°8
Bahanesiz akşam gelmeyenler takımdan çıkarılmalı bence. Çünkü sadece millete hava atmak için girenler var. Bi adam gördüm forumda 1 mesajı bile yok ama takım sembolümüzle oynuor. Bunun için de takımı kaydettirmek gerek. Bu da KOLA ya düşer.
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
- Post n°9
benim gelip gelemeyecegim malesef belli degil
komsum online olursa, bende olurum, ama olmazsa zor
komsum online olursa, bende olurum, ama olmazsa zor
- Post n°12
Mini turnuva yapmayı düşünüyorum 15 harita 1 saat turnuva yapabiliriz ss leri ve sonuçları yazacak gönüllü bir arkadaşta aranır bu arada.
Misafir- Misafir
- Post n°13
bnm yazm crkndr vlla kndı yazdgmı okuyamıyrm bzen :Ç:Ç:Ç
Misafir- Misafir
- Post n°14
nabıorz şimdi beyler akşam 10 da tanışma kaynaşma gecesimi yapıorz..
Misafir- Misafir
- Post n°15
ohooo kmse yokdukı aksm 10 da nıe kmse gemedı arklar yhafs ne gzl yarsdk ama bnm bag. koptu snradan ve br dha glmedı su ana kadar
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
- Post n°17
Erdem kusura bakmada, Takim Kaptani olarak Eurovision, meurovision olsada gelmek lazim diye düsünüyorum ve buna acikca Bahane diyemiyorum...
...
Bahanesiz akşam gelmeyenler takımdan çıkarılmalı bence
...
Misafir- Misafir
- Post n°19
gurbetci demiş ki:Erdem kusura bakmada, Takim Kaptani olarak Eurovision, meurovision olsada gelmek lazim diye düsünüyorum ve buna acikca Bahane diyemiyorum...
Bahanesiz akşam gelmeyenler takımdan çıkarılmalı bence
...
Kusura bakılcak bişe yok.. Haklısın çünkü.. Eurovision'a dalınca unuttum toplantıyı.. Önümüze bakalım Ama....
En son ErdeM tarafından Perş. Mayıs 29 2008, 12:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
- Post n°20
Beni çıkartmaya bayağı meraklısın bakıyorum.. Takıma benden başka katkı yapan adam var mı?? Onu geçtim bi toplantıyı unuttuk diye yararlı biri şutlanmaz sanki.. Mesajımın tamamını almamışsın.. "Forumda adı bile yok, katkısı yok, gözükmüo.. Takım sembolüyle hava atıyor" Bu şekilde adamlardan yakınmıştım.. Elimden geldiğince katkı yapıyorum, bazen serverı denetliyorum, server için mapler yapıyorum.. Tek bi toplantı kaçırmışım.. Bu mu?? Haklı olabilirsin ama hoşuma gitmedi.. Boşuna çabalamışız demek...
- Post n°21
ErdeM demiş ki:Beni çıkartmaya bayağı meraklısın bakıyorum.. Takıma benden başka katkı yapan adam var mı?? Onu geçtim bi toplantıyı unuttuk diye yararlı biri şutlanmaz sanki.. Mesajımın tamamını almamışsın.. "Forumda adı bile yok, katkısı yok, gözükmüo.. Takım sembolüyle hava atıyor" Bu şekilde adamlardan yakınmıştım.. Elimden geldiğince katkı yapıyorum, bazen serverı denetliyorum, server için mapler yapıyorum.. Tek bi toplantı kaçırmışım.. Bu mu?? Haklı olabilirsin ama hoşuma gitmedi.. Boşuna çabalamışız demek...
Ateşte parlar ve söner zaman
Misafir- Misafir
- Post n°22
Söndüğümü düşünüosanız uzatmadan giderim.. Duracaksam da en azından sevilmek isterim..
Hoşuma gitmiyor bu..
Hoşuma gitmiyor bu..
- Post n°23
Arkadaşım hayatta daha pişeceğin için hoşuna gitmeyecek pek çok şey olucak sözlerinden ve kararlarından ders almalısınErdeM demiş ki:Söndüğümü düşünüosanız uzatmadan giderim.. Duracaksam da en azından sevilmek isterim..
Hoşuma gitmiyor bu..
- Post n°24
Bu arada abartılacak bir şey yok kararlarımda siz ikinize güvenmek vardı bu kararın arkasındayım hala.İştir kişinin aynası lafa bakılmaz.Artık işlerinizi görmek istiyorum,laf sakızdır uzar.
Misafir- Misafir
- Post n°25
vlla br bn brde kola vardık toplantıda sanrsam :Ç bu arada sadece sen yarar yapmıyrsn klana bnu blmnei isterm sna grev verldis en bnu tammlıyrsn serverı denetlersn ona brşey demem o konudn anlıyrsndr ama emn olki hava atmk içn drmuyrm klnda ki sen böle bna degl hrkese sölemşsn sanrsam :S bn bna verln tm grvleri ypmk isterm sahsen :S ve bnde mp ypmaya calsıyrm da fzla begenlşmyr malesef oynda zaten ynym ama bnu sölmeye hakkn yokh yani emn olki klnda hava atmk içn drmuyrm eger öle dşnyrsn çıkarm ...