arkadaşlar bu gün maillerime bakarken siteden silindiğimi yazam bir posta gördüm bunun sebebi nedir acaba
5 posters
hesabınız silinmiştir
FıRaT :)- Mesaj Sayısı : 189
tecrübe değeri : 5998
- Post n°1
hesabınız silinmiştir
muharrempasha- Mesaj Sayısı : 565
Lakap : sız
tecrübe değeri : 6138
- Post n°2
Geri: hesabınız silinmiştir
aynısı banada geldi
Ayucuk- Mesaj Sayısı : 17
Lakap : ayuu
tecrübe değeri : 5803
- Post n°3
Fake mail olabilir veya xss diye bir acık vardı. Sizi bir siteye yonlerdirir, amacı sadece Cookie'lerinizi almak. Cookie'ler ; bir websitesine girdiğinizde sizi tanımısı için geçerli bir bilgidir. Mesela bir foruma girdiğinizde şifrenizi girmeden sizi hemen tanır. Bu cookie'lerden kaynaklanıyor. Aynı cookie'leri alıp kendi browserımda açarsam bende şifre girmeden, giriş yapmış gibi olurum.
Hesap silinmesi gibi bi olay düşünemediğim için bunu yazdım. Linklenen adresi iyi inceleyip bakıp öyle girin veya hiç girmeyin.
Hesap silinmesi gibi bi olay düşünemediğim için bunu yazdım. Linklenen adresi iyi inceleyip bakıp öyle girin veya hiç girmeyin.
FıRaT :)- Mesaj Sayısı : 189
tecrübe değeri : 5998
- Post n°4
Merhaba fırat,
"Trackmania Ŵ± Klanı" sitesindeki hesabınız, bir yönetici (Admin) tarafından silinmiştir. Bu site hesap politikası uyarınca (muhtemelen yeterince aktif olmama)gerçekleştirilmiştir.
Eğer tekrar üye olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak tekrar kayıt olabilirsiniz :
https://ben-v.darkbb.com/profile.forum?mode=register
--
Trackmania bir çılgınlık
yazıyor
"Trackmania Ŵ± Klanı" sitesindeki hesabınız, bir yönetici (Admin) tarafından silinmiştir. Bu site hesap politikası uyarınca (muhtemelen yeterince aktif olmama)gerçekleştirilmiştir.
Eğer tekrar üye olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak tekrar kayıt olabilirsiniz :
https://ben-v.darkbb.com/profile.forum?mode=register
--
Trackmania bir çılgınlık
yazıyor
- Post n°5
Merhaba muharrempasa,
>
> "Trackmania Ŵ± Klanı" sitesindeki hesabınız, bir yönetici (Admin) tarafından silinmiştir. Bu site hesap politikası uyarınca (muhtemelen yeterince aktif olmama)gerçekleştirilmiştir.
>
> Eğer tekrar üye olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak tekrar kayıt olabilirsiniz :
> https://ben-v.darkbb.com/profile.forum?mode=register
>
> --
> Trackmania bir çılgınlık
>
> "Trackmania Ŵ± Klanı" sitesindeki hesabınız, bir yönetici (Admin) tarafından silinmiştir. Bu site hesap politikası uyarınca (muhtemelen yeterince aktif olmama)gerçekleştirilmiştir.
>
> Eğer tekrar üye olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak tekrar kayıt olabilirsiniz :
> https://ben-v.darkbb.com/profile.forum?mode=register
>
> --
> Trackmania bir çılgınlık
Ayucuk- Mesaj Sayısı : 17
Lakap : ayuu
tecrübe değeri : 5803
- Post n°6
Adres doğruymuş bizim foruma ait. Belkide teknik bir sorun olmuştur.
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6472
- Post n°7
ben attım sizi niye bu kadar büyüttünüz
- Post n°8
dünde klanın yönetici sınıfına geçdiniz die bi mail geldiydi sildim ama o maili..
bunudamı sen yaptın ligosh
bunudamı sen yaptın ligosh
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
- Post n°9
arkadaslar maıllerı onaylanmamıs bır suru kullanıcı adı vardı temızlık yaparken sızlerde arada kaynamıs olmalısınız...