+5
mercimek
ßuRocK CaN
FıRaT :)
gurbetci
Çağatay
9 posters
Ayucuk ve yeni gelebilecek üyeler hakkında.
Çağatay- Admin
tecrübe değeri : 6689
3 gün önce Ayucuk ile konuştum bizim takıma gelmek istediğini, turnuva için arkadaşının çağırdığını, o yüzden tagı kullandığını, haber vermemesinin yanlış olduğunu ve kararımızın doğru olduğunu belirtmiştir.Kendisi W takımına girmek istemektedir ve ben kendisini admin yapmayı düşünmekteyim.Kendisinin takıma girmesi konusunda olumlu oy kullanıyorum.Görüşleriniz?
gurbetci- Mesaj Sayısı : 423
tecrübe değeri : 6251
ayucuku sunucuda admin yapacaksan, bu diger arkadaslara haksizlik olur diye düsünüyorum, tabi sunucu senin, karar senin, ama daha sunucumuzda admin olmamis olan takim üyelerimizin hakkini savunmak istiyorum. Önce admin olmayan üyelerimiz admin olsun, sonra bi ara Ayuyuda, takima gelirse, admin yaparsin
takima gelsinmi, gelmesinmi? cok iyi bir oyuncu takima iyi güc katar diye düsünüyorum, ama ne olumlu nede olumsuz bir oy kullanmak istemiyorum
takima gelsinmi, gelmesinmi? cok iyi bir oyuncu takima iyi güc katar diye düsünüyorum, ama ne olumlu nede olumsuz bir oy kullanmak istemiyorum
FıRaT :)- Mesaj Sayısı : 189
tecrübe değeri : 5998
takıma girmesi tamam da adminlik işini kendime hakaret olarak sayarım ama caner in dediği gibi sunucu senin kararları sen verirsin bu konuda bana laf düşmez...
beni üzen benim admin olmam değil haksızlığa uğramamdır yanlış anlamayın
ayucuğun takıma girmesindeki düşüncem ise gelebilir ama sonra buna benzer yanlışlar yanlışlar yapmaz herhalde
beni üzen benim admin olmam değil haksızlığa uğramamdır yanlış anlamayın
ayucuğun takıma girmesindeki düşüncem ise gelebilir ama sonra buna benzer yanlışlar yanlışlar yapmaz herhalde
ßuRocK CaN- Mesaj Sayısı : 191
Nerden : Oda Bilmiyor Nerden Olduğunu =S Ya Ç.Kale Kepez Ya İstanbul Ümraniye
Lakap : bark,BuRocK vs vs...
tecrübe değeri : 5974
gurbetci demiş ki:ayucuku sunucuda admin yapacaksan, bu diger arkadaslara haksizlik olur diye düsünüyorum, tabi sunucu senin, karar senin, ama daha sunucumuzda admin olmamis olan takim üyelerimizin hakkini savunmak istiyorum. Önce admin olmayan üyelerimiz admin olsun, sonra bi ara Ayuyuda, takima gelirse, admin yaparsin
evet ben geleli nerdeyse bi 3-4 ay olmusdur ama admin degilim ve onun gelir gelmez admin olmasına karsıyım
mercimek- Mesaj Sayısı : 55
tecrübe değeri : 5860
[(-Ben hayır oyu kullandım.Ayucuk karakter ve davranış olarak iyi bir insan olabilir ama hayatta teklifler ve seçimler bir kere oluyor.Gerçekten Ayucukun bize katılmasını istemiştim,kendisini TUR da görmek beni hayalkırıklığına uğrattı ve çıkarttığım anlam benim daha iyi dostlarım var oldu.)]
Bu sözleri kimler ne zaman unuttu ???????? Şimdi konusulanlar cok komık gelıyor...
Bu sözleri kimler ne zaman unuttu ???????? Şimdi konusulanlar cok komık gelıyor...
Çağatay- Admin
Sözler unutulmadı sevgili Mercimek.İsteğim iyi bir klan yaratmak insancada iyi oyuncada iyi.Ayucukta bu iki özelliğide görmekteyim.Bulunduğumuz ortamda bu özellikleri taşıyan çok az insan var.Onu gurubumuzda görmek istemem tamamen gurubun menfaati için neticede beraber oylayarak alacağız.Benim isteğim sadece iyi bir klan yaratmak.Bu yüzden bazı sözlerden daha önemli şeyler var.
Benim oyun Evet....
Benim oyun Evet....
LigoriN- Mesaj Sayısı : 1283
tecrübe değeri : 6472
bi zamanlar bu konuda çok konuşmaya çabaladım ama kimseden düzgün bir cvp alamadım şimdi gündem yaptınız susma hakkımı kullanıyorum konuşursam bi kaç kişinin kalbini kırarım
optimus prime- Mesaj Sayısı : 206
tecrübe değeri : 6005
ben olumluyum olabilir.
seninde ne dediğin belli diil bi o yandasın bi bu yanda çoğunluk nerdeyse ordasın kendi kararlarını vermeye başlasan diyorum yaşın kaçoptimus prime demiş ki:ben olumluyum olabilir.
Çağatay- Admin
LigorN demiş ki:seninde ne dediğin belli diil bi o yandasın bi bu yanda çoğunluk nerdeyse ordasın kendi kararlarını vermeye başlasan diyorum yaşın kaçoptimus prime demiş ki:ben olumluyum olabilir.
Psikolojik baskı yapmıyalım lütfen herkesın bır fıkrı var ve ozgurce beyan edebılır....
bende onu diyorum fikrini sölesin
Çağatay- Admin
ya cadu sen neden bu kadar cadusun fikrin benim için önemli canerin ve senin bu takımda çok emeğiniz var.seçim yapmam gerekse 1 telinize değişmem başkalarınıLigorN demiş ki:bende onu diyorum fikrini sölesin
sen bilin ben kapti diilim
muharrempasha- Mesaj Sayısı : 565
Lakap : sız
tecrübe değeri : 6138
Arkadaşlar bende Ayucukun takıma girme taraftarıyım. Yani oyum olumlu. son günlerde bakıyorum bizim sunucudan çıkmıyor. ben kendisine sordum "girersem W takımına girerim" dedi. bende bir zamanlar öle düşünmüş başka hiçbir takıma girmemişdim. Genelde de sorunsuz sessiz sakin birisi. seviyeli görünüyor. bence alınsın takıma. Buda benim şahsi görüş ve kararım nacizane. Karar sadece sunucu sahibinde olmadığını düşünüyorum. Topluca hepberaber fikirlerimizi söyleyip kararı beraber alalım derim ben. Adminlik konusu bence sonra konuşulması gereken bi konu.
Bond- Mesaj Sayısı : 364
tecrübe değeri : 6103
Bende Muharrem abiye katılıyorum serverda çok iyi takıma girmek için can atıyor onun bu istediğini kırmamak lazım olumlu yönde oy kullanıyorum
kaptan çok düşündüm karar verdim hayvana bile bi şans verdik ayucuğada bi şans verebiliriz zaten çoğunluk gelmesini istiyo karar verilmiş gibi karşı çıkmanın bi anlamı yok
Çağatay- Admin
LigorN demiş ki:kaptan çok düşündüm karar verdim hayvana bile bi şans verdik ayucuğada bi şans verebiliriz zaten çoğunluk gelmesini istiyo karar verilmiş gibi karşı çıkmanın bi anlamı yok
tmm bir ara bakarız...
ßuRocK CaN- Mesaj Sayısı : 191
Nerden : Oda Bilmiyor Nerden Olduğunu =S Ya Ç.Kale Kepez Ya İstanbul Ümraniye
Lakap : bark,BuRocK vs vs...
tecrübe değeri : 5974
bencede takıma girsin ama girer girmez admin olmasına karşıyım
şu adminlik olayını burda konuşmasanız
LigorN demiş ki:seninde ne dediğin belli diil bi o yandasın bi bu yanda çoğunluk nerdeyse ordasın kendi kararlarını vermeye başlasan diyorum yaşın kaçoptimus prime demiş ki:ben olumluyum olabilir.
sana noluyo şimdi onu anlamadım.ben daha önce bu konuda hiç yorum yapmamıştım bence girsin dedim hepsi bu ayrıca yaşım seni hiç ilgilendirtmez bu konuda ;)
çok konuşma be geçen sefer bu olay gündeme geldiğinde gelmesin dedin senden ii hatırlıyorum ne dediğini nese uzatma yoldurma kendini
bi kere o olay olduğunda ben yoktum sen hayal gördün galiba
he öel sen haklısın tamam