BİZ V

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayattaki küçük mutluluklar

+3
Çağatay
sebimu
KOLA
7 posters

KANADI KIRIK BİR MARTIYIM BEN

Çağatay
    Çağatay
    Admin

tecrübe değeri : 6689

KANADI KIRIK BİR MARTIYIM BEN - Sayfa 2 Empty Geri: KANADI KIRIK BİR MARTIYIM BEN

Mesaj tarafından Çağatay Perş. Ocak 29 2009, 04:07

öhüm!!! öhüm!!!
    konuyu zaptırmayalım bu kırık kanatlı bir martının bakış açısı değil sırt üstü uçan bir martının (olsa olsa kolanın) bakış açısı olur.
    LigoriN
    LigoriN

tecrübe değeri : 6472

KANADI KIRIK BİR MARTIYIM BEN - Sayfa 2 Empty Geri: KANADI KIRIK BİR MARTIYIM BEN

Mesaj tarafından LigoriN Perş. Ocak 29 2009, 04:11

Sad
    Gökhan

tecrübe değeri : 5809

Mesaj tarafından Gökhan Çarş. Şub. 04 2009, 04:56

Nasıl bir teslimiyet derken bir çok şeye teslim olmuşuz..Sizlerde dahil.Nelere teslim olduklarınız yazılarınızda bakarak rahatça anlaşılıyor.Misal Çağatay hep uçlarda yaşamanın peşinde,Neden? Böyle mutlu bu mutluluğa teslim olmuş ve bu şekil bir yaşantının içinde olmazsa o teslimiyet zincirleri canını acıtmakta.Misal sen Kola sınırsız özgürlüğün teslimiyetindesin daha ne kadar özgür olunabilir bu masalda diye kanat çırpmaktasın.Durup düşünmeye başladıkça sorunlar senin özgür teslimiyetine uymamakta.Hepimiz teslim olmuşuz arkadaşlarım. Kabul etmemekte cahilliğinizden ileri geliyor.
    Çağatay
    Çağatay
    Admin

Mesaj tarafından Çağatay Cuma Şub. 06 2009, 09:14

Her şeyi çok bilmiş arkadaşım benim.Hayat öyle basite indirgenecek kadar basit yaşanmıyor.Hayatımız şekillendiren bir sürü etkenler var ve biz insanlar bu hayatın eziyetinden kurtulmak için kendimize,topluma,insanlığımıza zarar vermeden kaçış yolları arıyoruz.Bu dünyadan biraz kaçmak,özgür olabildiğini hissedebilmek,nefes alabilmek ne zamandan beri teslimiyet oldu?Bu düşünce tarzı teslimiyetlik değil mağlubiyetliğin sonucu.Kendime bakınca bu dünyada boş yaşamadığımı görüyorum ve teslim olduğuma inanmıyorum hele de cahil olduğuma hiç inanmıyorum,senin böyle bir düşünce içinde olmanı da teslim olduğun hayatta sana empoze edilen düşüncelerin insanları nasıl kategorize ettiğini görüyorum.Sevgili Gökhan kim neye,niye,niçin inanıyorsa bırak öyle kalsın,günümüzde insanlar aptal olamayacak kadar akıllı yaşıyor,ne sen,ne ben,ne de Kola gibi yaşayan masalsı düşünceler onları kurtaramayacak.Süper kahraman değiliz ki biz,olsa olsa acizlik içinde kıvranan zavallılarız.
    Gökhan

tecrübe değeri : 5809

Mesaj tarafından Gökhan C.tesi Şub. 07 2009, 04:17

Tek bir soru soracağım sana.Vicdanını nasıl susturuyorsun?
    gurbetci

tecrübe değeri : 6251

Mesaj tarafından gurbetci C.tesi Şub. 07 2009, 10:48

Gökhan demiş ki:Tek bir soru soracağım sana.Vicdanını nasıl susturuyorsun?

Gökhan bey, Cagatay beye fazla yüklenmeyin, yoksa karsinizta beni bulursunuz Mad
    Çağatay
    Çağatay
    Admin

Mesaj tarafından Çağatay Salı Şub. 10 2009, 05:14

Soru derin ve uzun cevap ister,kısaltırsam.Beni ben yapan değerleri bilerek ve kabul ederek yaşamak,herşeyin günahını ve sevabını bilmek.Cahil olmayı seçmeyip vicdanım ile konuşabilmek.Nefsimi ne öldürüp ne de esir olmamak.
    Uçlarda olmam seni rahatsız etsede bu sevabı ve günahı yazılanlara göre değil yaşananlara göre istememdir.Cennette yaşasaydım bile o yasaklı elmadan yerdim...
    Bu yaradanı tanımam için daha güzel bir yoldu.

Forum Saati Cuma Kas. 22 2024, 07:22